Barça

El clàssic, en alerta groga

Alt risc. Si Busquets, Raphinha, Kessie o Ferran veuen una targeta a San Mamés, es perdran el clàssic del 19-M. Tots van ser titulars en l’últim, en la copa (0-1)

El Barça afronta aquesta jornada el primer dels set últims desplaçaments que li queden en la cursa cap al títol de lliga: Bilbao, Elx, Getafe, Vallecas, Cornellà, Valladolid i Vigo. La visita a San Mamés és segurament la més complicada d’aquí al final, amb el permís del derbi contra l’Espanyol. Cornellà-el Prat i l’atmosfera hostil que es genera contra el Barça en partits d’aquest tipus imposen sempre respecte. Abans, l’Athletic i un vell conegut com Ernesto Valverde esperen diumenge (21 h) un Barça que té com a objectiu arribar al clàssic almenys amb l’actual diferència de 9 punts que té ara respecte a un Real Madrid que precisament juga demà contra l’Espanyol (14 h).

Contra l’Athletic, Xavi tindrà la baixa per sanció de Ronald Araujo. L’uruguaià jugarà segur el partit contra el Real Madrid i Vinícius ja l’espera per a un nou ball, però hi ha quatre blaugrana amb risc de perdre’s el clàssic del dia 19. Són el capità Sergio Busquets, Franck Kessie, Ferran Torres i Raphinha. Tots acumulen ara mateix quatre grogues i si en veuen una cinquena a San Mamés hauran de complir cicle contra l’equip d’Ancelotti. És el cas també de Dembélé, però el francès encara està lesionat i no serà diumenge a Bilbao. Es dona la circumstància que Busquets, Kessie, Ferran i Raphinha van ser titulars en l’últim clàssic de copa al Bernabéu (0-1). Dels quatre, només Kessie no va ser titular en l’últim partit de lliga contra el València.

Els partits a San Mamés acostumen a ser partits amb altes revolucions i tots quatre hauran de calibrar molt bé cada acció. El duel contra l’Athletic l’arbitrarà Gil Manzano, que aquesta temporada, contra l’Osasuna, va expulsar Lewandowski i Piqué.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)