Barça

Iñigo Martínez, a examen

Mercat. El central continua en l’agenda i Xavi el mirarà amb lupa, perquè ha acumulat problemes de genoll i una fasciïtis plantar

El Barça només ha guanyat en una de les seves sis últimes visites a San Mamés, entre la lliga i la copa. Va ser el triomf per 2-3 del 2020. Quatre punts sumats a Bilbao dels últims 12 possibles i dues patacades a la copa, el 2020 (1-0) i el 2022 (3-2).

Avui el Barça necessita canviar la dinàmica dels últims anys i conquerir San Mamés per arribar amb fortalesa al clàssic. Els germans Williams són els dos homes que ha de vigilar, però el focus estarà posat també en la figura d’Iñigo Martínez. El central nascut a Ondarroa passarà avui un examen en clau culer. Al Barça volen veure si els problemes de genoll i la fasciïtis plantar que l’han fastiguejat aquesta temporada són ja cosa del passat i està de nou en plenitud física. Iñigo Martínez continua en l’agenda blaugrana. En el dia d’avui, el central no ha rebut cap nova oferta de renovació per part de l’Athletic i el 30 de juny marxarà gratis. Ernesto Valverde li va donar la titularitat en les semifinals de copa a El Sadar després de superar la lesió, però als despatxos la situació és una altra i la relació entre la directiva i el jugador està en via morta. De pretendents no n’hi falten. A part de l’interès que va mostrar el Barça l’estiu passat, han sortit nous possibles pretendents: l’Aston Villa d’Unai Emery ha preguntat per ell i també l’Atlético de Simeone. Fins i tot té alguna proposta de Turquia. El jugador està tranquil. Fa un any ja no va acceptar la proposta de renovació –l’Athletic li mantenia la fitxa i li augmentava els incentius– i té clar que als 31 anys està davant del seu últim gran contracte. Marxarà. Avui serà titular contra el Barça. Xavi l’observarà amb lupa. Seu va ser, per cert, l’únic gol de l’Athletic en l’últim precedent a San Mamés contra el Barça (1-1). Aquell dia Memphis va salvar un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)