Barça

Piqué posa la mà al foc pel Barça

Cas Negreira. L’excentral del Barça diu: “Si vols comprar un àrbitre, quedes amb ell, li dones diner negre i s’ha acabat. Les coses són molt més senzilles que no pas anar a buscar un vicepresident del comitè tècnic d’àrbitres”

Gerard Piqué també ha parlat en les últimes hores del cas Negreira. L’excentral del Barça diu: “Posaria la mà al foc” pel Barça i hi afegeix que “el club no ha comprat àrbitres”. Ho va dir ahir en una entrevista a El món a RAC1. Piqué, que admet no haver tingut mai cap contacte amb Enríquez Negreira ni amb el seu fill, ha dit que no va tenir constància de cap pagament del club a l’exvicepresident del comitè d’àrbitres: “Això els jugadors no ho sabem. Jo no sé si la feina d’aquest senyor era ajudar en això, però nosaltres com a jugadors estàvem fora d’això”. Piqué sosté que coneix molt bé el club “i les coses que fa bé i les que no”, i ha assegurat: “Si vols comprar un àrbitre, quedes amb ell, li dones diner negre i s’ha acabat. Les coses són molt més senzilles que no pas anar a buscar un vicepresident del comitè tècnic d’àrbitres.”

Piqué també lamenta que es vulgui embrutar l’època daurada del FC Barcelona quan es van guanyar tants títols amb Guardiola i Luis Enrique: “No només són els títols guanyats, sinó com es van guanyar. Ho pots revisar tot: vam ser molt superiors. No depeníem de l’àrbitre, ni per bé ni per mal.” Sobre el fet que el Madrid hagi decidit personar-se en el cas, Piqué diu que “la pressió dels seus seguidors ha fet que acabin cedint. És més soroll que una altra cosa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)