Barça

El cas Negreira enfosqueix la prèvia del clàssic

Clàssic. A pocs dies que Barça i Madrid es vegin les cares al Camp Nou, els veterans de tots dos clubs es van reptar a un torneig de golf i un de pàdel, que va acabar amb victòria local

Com en els últims 20 anys, un matx entre els dos grans de la lliga és sinònim de tornar a viure aquesta rivalitat entre els jugadors que en el seu dia eren protagonistes del clàssic en el terreny de joc, però mesurant les seves forces en uns altres esports. Veterans del Barça i del Madrid com ara Carles Rexach, Víctor Muñoz, Sergi Barjuan, Alfonso Pérez i Paco Pavón, entre d’altres, es van reunir ahir al Club de Golf Barcelona per disputar un partit de golf i un altre de pàdel per anar escalfant motors amb vista a diumenge. Aquest any, però, l’ambient ja estava tan escalfat pel cas Negreira que va sobrar poc marge per debatre l’estat de forma en què arriben els dos conjunts i per poder apostar per un resultat.

El guanyador del desafiament de golf va ser Pichi Alonso, i en la competició de pàdel es va imposar la parella formada per Quique Cárcel i Albert Puigdollers, davant de Julio Salinas i Jonathan Soriano, així que els blaugrana van vèncer per 2 a 0. Els beneficis de la jornada es destinaran a la Fundació Enric Masip, que vetlla per la salut mental.

Carles Rexach Exentrenador del FC Barcelona

P.M.

1. “Veig que el Barça està més fort físicament que el Madrid, a qui veig més tocat.”

2. “Si el Barça guanya, la lliga no es pot escapar.”

3. “És una cosa raríssima, una situació rocambolesca i un dany terrible per al futbol en general, però no crec que tingui gaire recorregut. El problema és que aquestes coses sempre apareixen en el moment més idoni per fer mal i per poder distraure l’atenció.”

Miquel Àngel Nadal Exjugador del FC Barcelona

P.M.

1. “És un partit molt important, no decisiu, però sí que marcarà el rumb del Barça una mica més.”

2. “La lliga ja està molt a favor i seria un altre pas important.”

3. “Cal que el club es pronunciï i cal aclarir les coses perquè són notícies desagradables per al futbol. També crec que hi ha una campanya en contra del Barça.”

Chapi Ferrer Exjugador del FC Barcelona

P.M.

1. “El favoritisme en aquests partits, independentment de la trajectòria, no existeix perquè sempre passen coses rares, però el Barça pot notar més el factor camp i ser més favorit.”

2. “12 punts serien molts. El Madrid sempre lluita fins a l’últim partit, però veig difícil que el Barça perdi quatre partits d’aquí a final de temporada.”

3. “Prefereixo no parlar-ne.”

Julio Salinas Exjugador del FC Barcelona

P.M.

1. “Veig favorit el Madrid perquè crec que el Barça té un avantatge molt considerable i un empat ja és un molt bon resultat. L’equip que té una única opció és sempre més perillós.”

3. “Crec que això és un tema de corrupció, de falsificar factures i desviar partides perquè, si mires una mica la història del Barça, ningú pensa que els àrbitres l’hagin afavorit, en tot cas, al contrari.”

Ramón Calderón Expresident del Real Madrid

P.M.

3. “El Madrid ha seguit els consells dels advocats de personar-se per conèixer la situació i exigir responsabilitats, en el cas que s’hagués vist perjudicat, però crec que els judicis paral·lels són un error. Les opinions i especulacions estan fora de lloc perquè no sabem ben bé què ha passat i només són frivolitats que porten a complicar la situació. He llegit informacions contradictòries i no coneixem la veritat; per tant, és fonamental respectar la presumpció d’innocència. Mai he tingut la sensació de ser perjudicat pels àrbitres.”

Sergi Barjuan Exjugador del FC Barcelona

P.M.

1. “Defensivament, el Barça ha millorat molt i crec que arriba un pèl millor que el Madrid.”

2. “La diferència ja seria força gran, tot i que al Madrid mai se’l pot donar per mort.”

3. “Mai he notat res estrany. Al camp només es jugava per intentar guanyar i mai ningú m’ha dit res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)