Barça

L’associació al complet

Al 100%. Pedri, Gavi i Lewandowski, tres dels intocables de Xavi, van ser protagonistes en el clàssic de la supercopa. Tots tres s’han perdut duels importants l’últim mes de competició

L’últim clàssic que es va jugar va ser el de copa del 2 de març passat. Un partit en què els blaugrana van plantar-se al Bernabéu amb baixes sensibles de mig del camp endavant: Pedri, Dembélé i Lewandowski, que va caure a última hora. Aquell dia va destacar el paper defensiu del Barça, que no va dominar la possessió però que va neutralitzar el joc ofensiu del Madrid. Ara bé, els culers –i també els madridistes– tenen ben present el clàssic que es va disputar el 15 gener a l’Aràbia Saudita i que va acabar amb victòria blaugrana per 1-3 i el primer títol de l’era Xavi Hernández.

Aquell dia, Pedri, Gavi i Lewandowski van ser els protagonistes d’un gran triomf coral. Tots tres van marcar. A més, Gavi –que va ser escollit MVP– va assistir els seus companys i Lewandowski li va tornar el favor regalant a l’andalús la diana que va servir per obrir la llauna.

Pedri, Gavi i Lewandowski; una associació que es busca i es troba a cada partit des del primer dia que van compartir camp. De fet, l’últim gol de Pedri abans de la lesió, a Vila-real, va arribar d’una passada del polonès. El veterà que ajuda uns joves que ja són una realitat consolidada a can Barça. Tres futbolistes que s’entenen dins i també fora del camp.

Tots tres han viscut un últims mes complicat. Pedri s’ha absentat per lesió, Gavi va faltar a Old Trafford per sanció –i també contra el València– i Lewandowski no va poder jugar al Bernabéu per una sobrecàrrega. Tots tres, però, estan disponibles i recuperats per al clàssic de diumenge. Tres futbolistes clau. Després de Ter Stegen, Lewandowski i Gavi són els jugadors amb més minuts, seguits de De Jong i Busquets. Si Pedri no s’hagués lesionat, però, també ocuparia el podi entre els futbolistes de camp. Tres peces de l’engranatge que el Barça necessitarà contra el Madrid. La pausa i la qualitat de Pedri, el caràcter de Gavi i l’instint golejador d’un Lewandowski que necessita recuperar la seva millor versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)