Barça

Giráldez: “Hem de donar valor a la classificació”

El tècnic del Barça, Jonatan Giráldez, estava satisfet per la classificació del seu equip per a les semifinals de la Champions.

Què et deixa satisfet?

“Moltes coses. Classificar-se, guanyar 5-1, l’ambient, etc. Ha estat un molt bon partit, amb espectacle i una sintonia amb l’afició molt bona. A nivell esportiu, la gestió que hem fet del partit i dels últims minuts ha estat molt bona. Era important tenir la consistència que va faltar en els últims deu o quinze minuts a Roma. Hem de donar valor al resultat, a la classificació i a la imatge de l’equip”.

On pot arribar aquest equip?

“Veurem a mesura que passin els partits que queden de lliga i Champions. No podem amagar-nos. Les aspiracions són màximes. Estem al Barça, tenim equip per això, les veig treballar i sé el que poden donar. Sempre es poden fer coses millors. Avui hem estat més efectives, però hem creat menys ocasions. El fet de marcar facilita la gesió, però he vist un molt bon equip des del minut 1 i és el camí a seguir”.

Evitar el Lió?

“Quan jugues unes semifinals, els equips que arriben són molt bons. Tant Lió com Chelsea són dos dels millors d’Europa. Qui mereixi classificar-se, benvingut. Serà difícil sigui qui sigui el rival. Jugar la tornada a casa ens dona una sensació de fortalesa perquè ho estem veient i vivint a cada partit. No tinc preferència”.

Rolfö

“Està treballant molt bé. Creiem que aquesta posició l’ajuda perquè té capacitat per arribar, centrar i encarar. Estic content per ella. Adaptar-se a una nova posició de la manera que ho ha fet és molt bo. Intentarem donar-li més recursos per tal que sigui millor”.

Treure un de sobre per marcar cinc gols

“No hi havia preocupació per guanyar dos partits per la mínima. Has de merèixer guanyar i tant contra el Madrid com contra el Roma va ser així. L’efectivitat és qüestió de dies. Hi ha dies en què estàs menys afinat i avui ho estàs. Generem moltes ocasions i marquem molt”.

Jugar al Camp Nou

“Són les mateixes mides que el Johan, però la motivació i l’expectació t’ajuden molt. Dones més i això també condiciona l’equip rival. Jugar aquí no és fàcil. Les sensacions a nivell de confiança són molt bones perquè en tots els partits que hem jugat aquí hem donat una molt bona versió. Els precedents ens ajuden a tenir una dinàmica favorable quan juguem al Camp Nou i el rival pot tenir la sensació que el Barça és molt fort a casa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)