Barça

Yuste: “Hi ha contactes amb Leo Messi i hi tenim bona relació”

La mà dreta del president Joan Laporta, Rafa Yuste, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per presentar la desena edició del torneig internacional Barça Academy World Cup i, aprofitant l’actualitat, el vicepresident ha declarat:

Ansu Fati
“He tingut la oportunitat de parlar amb Ansu. Jo tinc dos fills i, com a pare, et deixes portar per l’emoció, només penses en el fill, i crec que ha estat el cas de Bori Fati. Ansu està identificat amb el projecte, té unes ganes boges de triomfar aquí i ho està donant tot per tenir minuts, però qui decideix ’alineació és l’entrenador”. “No garanteixo mai res al 100% perquè no depèn de mi. Estem en un club que comença per l’entrenador, secretaria tècnica, director de futbol i donen un missatge i la seva visió. Només puc dir-te avui que Xavi hi compta amb aquest xicot”. “Jo visc del dia a dia i la vida et pot canviar en un segon. Ansu està format a La Masia i avui és un exemple. No vull que cap noi format a casa marxi. Tan de bo poguessin tenir un equip format tots a al cantera, aquest és el màxim objectiu que hauríem de tenir, però és difícil perquè hem de guanyar sempre”. “Ha de tenir la personalitat de decidir el seu futur. Hi ha alguns jugadors que s’han quedat al club tot i les seves famílies. Bori ha d’entendre que el seu fill representa una entitat i hauria de tenir més delicadesa en com diu les coses”.
Finançament
“Esperem dintre de poc poder donar una explicació en una roda de premsa sobre la composició i estructuració d’aquesta roda de finançament que està a punt de tancar-se. No sé si avui, però serà tan aviat com sigui possible”.
Campanya contra Gavi
“Hi ha tantes campanyes últimament... amb Gavi és un noi amb qui hi tinc molta proximitat i estic súper content de com treballa i com afronta partits sent una peça clau i amb el seu compromís ens ajuda a tots. Si hi ha alguna campanya, que se la quedin ells. Gavi està centrat i tots estem molt contents amb ell”.
Montjuïc
“Si tot va com ha d’anar, el Barça jugarà la propera temporada i l’altra a Montjuïc. Estem parlant només d’un canvi d’ubicació”.
Leo Messi
“Hi ha contactes amb Leo Messi, per suposat. Et diria que sí a tot el que m’has preguntat (demanar que torni, dir-li que m’agradaria que tornés). Leo sap l’afecte que li tenim a ell i a la seva família. Tinc l’espina clava de que Leo no pogués continuar al nostre club. M’encantaria que tornés pel que pot representar i perquè crec que les històries boniques a la vida han d’acabar bé”.
“Crec que és una cosa més senzilla. Quan t’enamores d’una persona, pots perdre el contacte, però sempre estàs enamorat i vols continuar tenint aquesta relació. Nosaltres sempre hem estat i estem enamorats de Leo i estic segur que Leo està enamorat del Barça i de Barcelona i crec que el destí és savi i si poguéssim ajuntar tots els condicionants, seria possible tenir a Leo a Barcelona”. “No vull ficar-nos en el dia a dia del PSG”. “Hi ha una bona relació i no hi ha un pla d’atac, si això surt és perquè el destí et torna allà on has de tornar. No voldria pas que PSG interpretés les meves paraules com un acte d’atac”.
Cas Negreira
“El president apareixerà aquest proper mes per donar explicacions”. “Tinc l’absoluta convicció que la UEFA no ens expulsarà de la competició”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)