Barça

El 10 en l’ambient

Ovacionat. El públic crida el nom de Messi en el minut 10. “El futur mai se sap”, diu Mateu Alemany

La carpeta Leo Messi és oberta en el Barça. La hi té el club, amb el futbolista del PSG encara sense renovar amb el club parisenc, i també l’afició, que s’il·lusiona amb el possible retorn de la llegenda blaugrana. Ahir en el clàssic, de fet, es va produir un fenomen representatiu de tot plegat quan, en el minut 10, el número de dorsal que va lluir de blaugrana, el públic de l’Spotify Camp Nou el va ovacionar cantant el “Messi, Messi, Messi” que tantes vegades va retrunyir a l’estadi culer quan l’astre argentí jugava en el Barça.

“Messi és història viva del Barça, el més gran de la història del Barça i del futbol; l’estima que se li té en aquesta casa és inqüestionable”, va explicar Mateu Alemany, director de futbol de l’entitat blaugrana, abans del matx. “Ell és jugador del PSG i està lluitant per títols i està en el que li pertoca, com nosaltres, que també estem en el que ens pertoca. El futur mai se sap”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)