Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“No hem aprofitat els moments”

“Costarà dormir”, va reconèixer Xavi Hernández, després de la desfeta ahir en el clàssic. “És una nit dura, costarà de digerir”, va continuar el tècnic, que va explicar que per ell la clau del partit va estar en com els dos equips van aprofitar els seus moments. “En el futbol, quan està tan igualat, es tracta d’aprofitar els moments. No ho hem fet en la primera part, que ha estat molt bona per part nostra, i el Madrid, en la segona, en què ha estat superior, sí que ho ha fet”, va indicar l’entrenador, que pensa que la puntualitat dels gols va ser una de les causes principals del desgavell de la segona meitat. “El segon gol ens ha penalitzat molt i el penal també. Són moments en què no competim bé. Són detalls”, va expressar Xavi, disgustat, també, amb el marcador. “La pena és el resultat tant ampli. Sembla una cosa que no ha estat”, va reblar el de Terrassa, que va felicitar el rival. “No hi ha excuses. El Madrid, ho he dit moltes vegades, segueix sent favorit en qualsevol competició que juga. Hem jugat contra el campió de la Champions League i de la lliga. Són un senyor equip. I si perdones contra un equip així ho pagues”, va dir. “El Madrid té aquestes coses. Sense jugar bé acaba la primera part guanyant-te”, va afegir. “Així és el futbol. I el Madrid té això; quan no el mates tu, futbolísticament, et mata ell”, va sentenciar.

LES OCASIONS

“El Madrid té això; quan no el mates tu, futbolísticament, et mata ell”

Ancelotti: “Hem fet un partit molt bo”

Carlo Ancelotti va mostrar-se més que satisfet amb la versió oferta per l’equip que entrena. “Ha estat un partit molt bo nostre en tots els aspectes. En els moments en què hem he hagut de patir, ho hem sabut fer i hem resistit, i després, a davant en el marcador en la segona part, hem tingut més espais i hem jugat més còmodes”, va manifestar el tècnic italià, que va lloar Benzema, rescabalat després d’uns últims partits en què no havia vist porteria. “La milloria de Karim és la milloria de l’equip”, va indicar Ancelotti, que va voler també reconèixer l’actuació de Modric i de Kroos. “Els veterans també s’han de destacar. En aquests tipus de partit l’experiència compta”, va asseverar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)