L’1x1 de Barça-Madrid

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
aBATUT
Això de mantenir les porteries a zero sembla que només existeix en la lliga. El gol encaixat abans del descans el va trastocar i Karim Benzema va aprofitar la seva debilitat en la segona part per endossar-li un ‘hat-trick’.
araujo (90’)
orgullós
No hi ha ningú que controli millor els passos de Vinícius Junior que l’uruguaià. Després de la segona diana, Araujo es va vestir de davanter i va intentar sorprendre Courtois en dues ocasions, però no va tenir el mateix encert.
kounde (90’)
PERDUT
Actuació grisa del francès durant tot l’enfrontament. El pitjor moment el va viure en caure davant de Benzema i deixar el seu compatriota pràcticament sol davant de la porteria per anotar el segon gol des de la frontal.
alonso (66’)
PRECIPITAT
Va arriscar massa en la jugada del primer gol sent l’últim defensor quan va voler tallar un avançament del rival que Modric va saber esquivar i que va suposar un contraatac mortal del visitant. Se’l va veure perdut més endavant.
balde (90’)
SUPERVIVENT
Dels millors jugadors al camp, i això que tenia Rodrygo com a parella de ball, tot i que de poc va servir el seu desplegament. Va crear un parell de bones accions i va generar perill, però res va arribar finalment a bon port.
busquets (90’)
CONTROLAT
Un dels objectius del Madrid per guanyar l’eliminatòria passava per desactivar el jugador de Badia, i la pressió que rebia cada vegada que tenia la pilota, principalment de Modric, no li van permetre desplegar el seu joc.
roberto (90’)
TOU
Es va dedicar més a contenir que no pas a crear joc i els seus tocs van tenir poca incidència. La primera ocasió del Barça va arribar d’una rematada seva després d’una jugada combinada que va anar a parar a les mans de Courtois.
kessie (59’)
DESAFORTUNAT
Va fer un primer temps d’escàndol, fent honor al seu sobrenom: ‘president’, però el va condemnar la trepitjada a Vinícius dins l’àrea quan el marcador encara era remuntable amb un 1-2 total. Benzema va transformar el penal.
gavi (90’)
REVOLUCIONAT
Té la pell fina i en moments en què la tensió era palpable va viure enfrontaments amb Vinícius, un altre que és de metxa curta. Tots dos van veure la targeta groga en la primera part. Cal que aprengui a no caure tant en provocacions.
raphinha (66’)
aFAMAT
El descans forçat contra l’Elx per acumulació de targetes li va anar bé. Va pressionar de valent la defensa del Madrid per recuperar el màxim de pilotes, però a mesura que passaven els minuts Camavinga decantava la balança al seu favor.
lewandowski (90’)
COLPEJAT
En la lliga va recuperar el gol, però ahir no va continuar la ratxa i només va protagonitzar un xut de perill cap a la porteria de Courtois. Va rebre diverses faltes, entre les quals un cop de Militão a l’esquena que el va deixar dolgut.
ANSU (31’)
DECIDIT
Va saltar al camp amb el 0-3 i va intentar driblatges i parets amb Balde. L’enfonsament dels companys el va perjudicar.
ferran (24’)
discret
Voluntariós, però els seus centres tampoc no permetien cap rematada. No va prendre les decisions esperades.
ERIC GARCIA (24’)
DESANIMAT
Va entrar en substitució de Marcos Alonso, però per situar-se al mig del camp i no va estar tampoc a l’altura de les circumstàncies. No va trobar el seu lloc, ni la manera de capgirar el resultat, ni la forma d’apujar els ànims als blaugrana.