Barça

Una setmana de moviments

Barça. Dilluns que ve, Joan Laporta oferirà la roda de premsa per parlar del cas Negreira i dimecres hi ha assemblea de LaLiga. A més, també hi ha l’anunci de l’acord pel finançament de l’Espai Barça, que s’entreveu imminent

El Barça és a les portes d’una setmana que s’entreveu de moviments, de força activitat fora del que són els terrenys de joc. I és que són diversos els fronts oberts que el club presidit per Joan Laporta té al davant. El primer és la roda de premsa sobre el cas Negreira, que tindrà lloc dilluns (11 h) a l’Auditori 1899 amb torn obert de preguntes per als mitjans que hi assisteixin. En la compareixença, el dirigent blaugrana oferirà la versió del club sobre els pagaments milionaris que l’entitat culer va fer a l’exvicepresident del comitè tècnic d’àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira durant disset anys (2001-2018) i que tenen una investigació oberta al jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona. Quan tot plegat va sortir a la llum, Laporta va ordenar una investigació externa i ara, un cop finalitzada, parlarà.

En aquest sentit, un altre compromís del Barça en els pròxims dies, concretament dimecres, és l’assemblea de LaLiga, en què el president, Javier Tebas, li exigeix explicacions. “El Barça ha d’explicar davant de tots els clubs els pagaments a Negreira. Laporta tindrà l’oportunitat de fer-ho a l’assemblea del proper 19 d’abril”, va dir recentment Tebas.

A més, també hi ha el tema de l’acord pel finançament de l’Espai Barça, que s’entreveu imminent i podria produir-se la setmana que ve. El club té previst donar els detalls d’un acord amb diferents inversors que li proporcionarà 1.500 milions d'euros per dur a terme el projecte.

Dani Alves tornarà a declarar davant la jutgessa el 17 d’abril

L’exfutbolista del Barça tornarà a declarar a petició pròpia dilluns que ve (10.30 h) davant de la magistrada del jutjat d’instrucció número 15 de Barcelona. Dani Alves, que serà assistit pel seu advocat Cristóbal Martell, es troba en presó preventiva sense fiança des del 20 de gener –actualment és a Brians 2–, investigat per agressió sexual. El defensa brasiler de 39 anys està acusat d’haver violat una noia al bany d’un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona la nit del 30 de desembre passat. El 21 de febrer passat, l’Audiència de Barcelona va acordar mantenir la presó preventiva per a Dani Alves, en apreciar un “elevat” risc de fuga i estimar que els indicis que l’inculpen són “severs” i “diversos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)