Barça

Mariona rep l’alta, però Oshoala és baixa

Cara i creu al Barça just abans de rebre l’Atlético de Madrid en el darrer examen abans d’afrontar les semifinals de la Champions. L’equip blaugrana recupera una de les jugadores, però en perd una altra.

Mariona Caldentey ha rebut l’alta mèdica gairebé dos mesos després de lesionar-se al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Jonatan Giráldez ja ha explicat en la roda de premsa prèvia que la futbolista balear tenia molts números d’estar disponible per demà. En canvi, la golejadora del Barça, Asisat Oshoala, serà baixa. La nigeriana té molèsties a l’engonal esquerre i queda pendent d’evolució, tal com ha comunicat el club blaugrana.

Per tant, Jonatan Giráldez encara té tres baixes ara mateix: Oshoala, Alèxia i Pina. La capitana continua evolucionant bé i treballant amb l’equip, mentre que la futbolista de Montcada i Reixac encara fa treball específic, si bé s’espera que pugui reaparèixer ben aviat. Graham Hansen, que tenia molèsties al genoll, està al 100%.

El tècnic gallec ha convocat 23 futbolistes: Paños, Paredes, Codina, Mapi, Jana, Crnogorcevic, Marta, Mariona, Graham Hansen, Patri, Cata, Aitana, Bronze, Rolfö, Salma, Geyse, Bruna, Walsh, Nuria, Engen, Gemma, Emma i Vicky López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)