Barça

La lliga, al punt de caramel

Lliga F. El Barça compleix contra l’Atlético al Johan i avui serà campió si el Real Madrid falla al camp del Betis en el partit que tanca la jornada (18 h)

Barça 4 Atlético 0

BARÇA:Paños, Torrejón, Paredes (Bronze, 70’), Mapi León, Rolfö, Walsh (Engen, 70’), Patri, Aitana, Hansen (Crnogorcevic, 63’), Geyse (Bruna, 63’) i Vicky López (Mariona, 63’).ATLÉTICO DE MADRID:Lola Gallardo, Pérez (Lundkvist, 65’), Cinta, Menayo, Moraza (Medina, 75’), Sheila, Irene Guerrero (Navarro, 65’), Maitane, Banini, Ajibade (Latorre, 75’) i Lucía Moral (Staskova, 46’).GOLS:1-0 (28’) Aitana. 2-0 (46’) Vicky López. 3-0 (58’) Hansen. 4-0 (89’) Aitana.ÀRBITRE:Gallastegui Pérez. T.G.: Lucía Moral, Lundkvist i Eva Navarro.PÚBLIC:4.850 espectadors al Johan.

El Barça acaricia la lliga. Si el Real Madrid –una única victòria en les últimes quatre jornades– falla en la seva visita a Sevilla contra el Betis (18 h, DAZN), l’equip de Jonatan Giráldez serà matemàticament campió i viatjaria cap a Londres a finals de setmana amb la carpeta de la lliga tancada.

L’eliminatòria contra el Chelsea en les semifinals de la UEFA Women’s Champions League centra absolutament tota l’atenció, però abans d’afrontar l’últim esglaó cap a la somiada final d’Eindhoven calia fer la feina en la lliga i és el que va fer ahir el Barça al Johan. Victòria incontestable contra l’Atlético i ara tota la pressió es trasllada al Real Madrid.

Triomf convincent del Barça, amb Aitana com a motor un dia més. La de Sant Pere de Ribes va marcar un doblet. Ella va obrir i tancar el marcador. El primer gol va arribar abans de la mitja hora de partit. Rölfo va fer un canvi de joc, Hansen va connectar la centrada i Aitana va definir amb encert.

Hansen va fer l’assistència del primer i va anotar el tercer abans d’arribar a l’hora de partit. El gol de la noruega va arribar poc més de deu minuts després del gol de Vicky López. La del planter va ser titular ahir i va ser una de les més actives de l’equip. Seu va ser el 2-0 tot just començar la segona meitat.

El gran inici del Barça en la segona meitat va ferir de mort l’Atlético, que en la primera volta del campionat ja havia rebut un altre sever correctiu a Madrid contra les blaugrana (1-6). Aquell dia van marcar Crnogorcevic, Mapi, Bronze, Engen i Salma (2). De totes elles només Mapi va ser titular ahir. Rotacions de Giráldez, que va donar minuts a Mariona. La mallorquina reapareixia després de la lesió que es va fer el mes de febrer al bíceps femoral de la cuixa esquerra i hauria pogut signar el gol del partit, però el seu deliciós xut de falta va estavellar-se a la creueta de la porteria defensada per Lola Gallardo. La clara oportunitat de gol de Mariona Caldentey va ser el preludi del quart i definitiu gol d’Aitana.

El Chelsea, segon a un punt del Manchester United i amb un partit menys, juga avui partit de la FA Cup al camp de l’Aston Villa (15.15 h).

AL RITME D’AITANA

La ribetana, amb dos gols, torna a liderar un Barça preparat per a Londres

RETORN DE MARIONA

La mallorquina reapareix després de la lesió i el travesser l’allunya del gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)