Barça

“Gavi no serà més feliç en un altre club que aquí”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

Gavi fa setmanes que viu immers en el soroll permanent. La perversa campanya construïda des de Madrid contra el seu estil de joc enèrgic, d’una banda, i els cants de sirena que continuen arribant des de la Premier, d’una altra banda. Des que Tebas va tornar Gavi al seu anterior estatus contractual, grans clubs d’Europa s’han interessat per la situació de Gavi en el Barça. El Chelsea és una de les grans amenaces. Xavi, com a entrenador, té una posició clara i aconsella Gavi que no es mogui: “No estic en el cervell dels altres, però sí que tinc clar que Gavi no serà més feliç en un altre club que aquí. És una meravella de jugador. A mi m’emociona. Els jugadors decideixen on volen jugar i jo només puc dir que en el Barça és on serà més feliç.”

En la prèvia del Getafe-Barça, el tècnic també va parlar de la seva situació contractual. El club i ell han iniciat converses per ampliar el vincle. Xavi està tranquil. Sap que guanyar la lliga l’apropa a la renovació: “Estic contentíssim que el club valori el meu treball. Estem en converses, sí. Hem parlat amb el president i amb en Jordi [Cruyff] i les negociacions són fluïdes. Però ara l’objectiu primordial és lligar la lliga i després ja ens centrarem en la resta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)