Barça

El protagonista

Raphinha

Temptativa frustrada

No va ser ni de llarg la seva actuació més brillant, però no hi ha dubte que Raphinha va ser el jugador més important del Barça ahir a Getafe, no perquè destaqués com el millor, sinó com el menys desafortunat. El brasiler es va mostrar actiu, amb caràcter i ganes d’intentar ajudar l’equip a sumar els tres punts, però cap del seus intents va ser fructífer. No es pot dir que el de Porto Alegre fes gala d’un jogo bonito, més aviat era un jogo atropelado, tot i que va ser l’artífex de la oportunitat més clara que van tenir els blaugrana. En el minut 25, el brasiler va aprofitar un servei en llarg de Ter Stegen per sorprendre David Soria amb l’infortuni que el seu xut es va estavellar a la base del pal.

Durant gairebé 70 minuts, Raphinha va ser l’únic extrem pur del conjunt blaugrana, però va pecar, igual que Balde, de no obrir més el camp. Això sí, se’l va veure més còmode quan Kounde va ocupar el lateral dret i, de fet, tots dos es van convertir en la millor dupla. El dorsal 22 també va saber corregir els seus errors. Una mala passada va provocar un contracop dels locals, però l’internacional brasiler va lluitar pressionant Enes Ünal fins que va recuperar la possessió de la pilota. Com sempre, també va ser l’encarregat de servir les accions a pilota aturada, una assignatura, però, que ha de continuar estudiant i practicant.

En el minut 87, Xavi va decidir substituir-lo fent entrar Pablo Torre en el seu lloc, una idea que no va agradar-li gens ni mica. En arribar a la banqueta, Raphinha va donar un cop de puny al sostre protector i va llançar la dessuadora a terra per després quedar-se assegut a la gespa pensatiu i amb cara de pomes agres. Una actitud que, en realitat, el tècnic terrassenc no desaprova perquè diu que demostra ambició i ganes de guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)