Barça

Xavi: “Un punt que no és dolent del tot”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

L’entrenador del Barça és positiu per naturalesa i, en acabar el partit, va voler veure la part bona de l’empat a Getafe: “És un punt que no és dolent del tot, sobretot veient la incomoditat que hem tingut durant tot l’enfrontament.” No obstant això, també va dedicar minuts per a l’autocrítica en assumir que “cal recuperar sensacions i generar més coses, sobretot en efectivitat”: “Necessitem millorar el nostre joc de cara a la recta final de la lliga, ja que no hi ha res fet.” Per tot això, va dir: “No marxem satisfets.”

Xavi va aprofitar per queixar-se de l’estat del terreny de joc: “És molt difícil per als futbolistes jugar en una gespa tan seca, i és dolent per a l’espectacle i per als mateixos jugadors del Getafe també, perquè la pilota no avança”, tot i que va declarar que això no va ser cap sorpresa i que l’equip ja va entrenar a Barcelona amb el camp sense regar. Ateses les dificultats, va celebrar que els laterals trobessin “Kessie i Gavi en diverses ocasions”. Igualment, el terrassenc no va voler excusar la pobre imatge que va donar l’equip perquè ja sabien “que seria un partit incòmode en un camp complicat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)