Barça

La reina, coronada per Letícia

Alèxia Putellas. La migcampista rep el Premio Nacional del Deporte com a millor esportista del 2021

Fa nou mesos que Alèxia Putellas es manté apartada dels terrenys de joc mentre es recupera del trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre, però això no ha suposat cap impediment per aprofitar aquest temps de baixa per recollir una distinció rere l’altra i, per descomptat, totes ben merescudes, perquè abans de quedar travada en un entrenament preparatori per a l’Eurocopa de l’estiu passat, la capitana del Barça es va lluir en tots els camps on va jugar.

I així ho va reconèixer ahir el Consell Superior d’Esports fent-li entrega del Premio Nacional del Deporte com a millor esportista del 2021, un trofeu que va rebre de mans de la reina Letícia durant la cerimònia celebrada al Palau Reial d’El Pardo de Madrid, amb la presència també de Joan Laporta. “És el primer cop que rebo aquest premi i sento molt orgull de poder donar-hi el meu nom i el del club, amb un reconeixement al meu esport, que és el futbol”, va dir la molletana.

Aquest guardó posa en valor, un cop més, la gran temporada que va viure aleshores, en què va aconseguir guanyar el triplet de la Champions, la lliga i la copa amb el FC Barcelona, a més del Globe Soccer Award, la Pilota d’Or i el The Best de la FIFA, uns títols individuals que també va aconseguir l’any següent i que li van suposar convertir-se en la primera dona al món que repetia aquestes victòries de manera consecutiva.

LA COL·LECCIÓ

És el primer cop que rebo aquest premi i sento orgull de donar-li el meu nom i el del club
Alèxia Putellas
JUGADORA DEL FC BARCELONA
Putellas suma aquest premi a les 2 Pilotes d’Or, els 2 The Best i els 2 Globe Soccer Award
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)