Barça

Alèxia, Clàudia Pina i Oshoala pugen a l’avió

UWCL. La capitana, encara sense l’alta mèdica, estarà al costat de l’equip a Stamford Bridge per començar a entrar en dinàmica

Alèxia Putellas estarà a Stamford Bridge. La capitana del Barça, encara sense l’alta mèdica, estarà al costat de l’equip a la capital londinenca per donar suport a les seves companyes en l’important partit contra el Chelsea, en l’anada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League (demà, 13.30 h). No ha estat inclosa en la convocatòria oficial, però el tècnic Jonatan Giráldez sí que ha volgut que formi part de l’expedició desplaçada a Londres. Un bon indicatiu de cara a la seva imminent i anhelada reaparició.

Una pilada recent d’Alèxia va generar aquesta setmana tot un seguit d’especulacions sobre el seu desitjat retorn als camps de futbol. La data podria ser el dia 27 en el partit de tornada contra el Chelsea a l’Spotify Camp Nou. El fet que viatgi a Londres és un pas més de cara a anar entrant en dinàmica de competició i una pista important sobre una reaparició cada vegada més propera.

El torn de Lucy Bronze

Avui a les 12 h (hora local) el Barça s’entrenarà damunt la gespa de Stamford Bridge. Abans, a les 11.15 h, Jonatan Giráldez i la internacional anglesa Lucy Bronze atendran la premsa en la prèvia del partit. El Chelsea s’exercitarà a les 12.30 h a les instal·lacions de Cobham Training Ground. A les 16 h està prevista la compareixença d’Emma Hayes i una jugadora.

Pina i Asisat Oshoala, alta mèdica

El tècnic del Barça podrà comptar amb Clàudia Pina i Asisat Oshoala per a l’eliminatòria contra el Chelsea. Totes dues han entrat en la llista de 26 futbolistes convocades per al desplaçament a Londres. En el cas de Pina, la de Montcada i Reixac es va perdre l’anterior eliminatòria contra el Roma, després de lesionar-se en un entrenament en la setmana prèvia a la visita a l’Olímpic i abans del clàssic. La llista de convocades està formada per Paños, Paredes, Codina, Mapi, Jana, Pina, Crnogorcevic, Torrejón, Mariona, Graham, Patri, Cata, Aitana, Bronze, Rölfo, Paralluelo, Geyse, Bruna, Oshoala, Walsh, Rábano, Engen, Gemma, Emma, María Pérez i Vicky López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)