Barça

Pedri i Frenkie, OK

Barça. El canari i el neerlandès està previst que rebin avui l’alta mèdica i entrin en la llista contra l’Atlético

Pedri, Frenkie de Jong i Ousmane Dembélé van completar ahir tota la sessió amb el grup. El canari i el neerlandès rebran avui l’alta mèdica després de l’entrenament matinal. Estaran en la llista pel partit de demà contra l’Atlético de Madrid (16.15 h). Bones notícies per a Xavi. En el cas de Dembélé, més precaució. El seu retorn es podria ajornar uns dies més, per a la visita a Vallecas (dimecres dia 26) o fins al partit contra el Betis (dissabte dia 29).

Xavi ha enyorat Pedri. El dorsal 8 del Barça ha estat a l’ombra els dos últims mesos. No juga un partit oficial des del partit contra el Manchester United a l’Spotify Camp Nou, el 16 de febrer. La lesió que es va fer aquell dia al recte anterior de la cama esquerra ha acabat tenint un procés de recuperació més llarg del previst. Se l’esperava per a algun dels clàssics, però les sensacions no van acabar de ser bones en els entrenaments previs i el retorn s’ha acabat ajornant fins ara. En el cas de Frenkie, el neerlandès es va lesionar precisament en el clàssic de lliga del dia 19 de març i s’ha perdut els últims quatre partits. Dos fitxatges importantíssims de cara a la recta final de la lliga per reactivar un Barça que fa tres partits oficials que no marca un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)