Barça

La protagonista

Caroline Graham Hansen

Hansen silencia Stamford Bridge

De la màgia d’Andrés Iniesta al talent de Caroline Graham Hansen. Dos gols descomunals separats per catorze anys de diferència. Mateix rival, mateix estadi i mateixa porteria. Una altra obra d’art per fer emmudir Stamford Bridge.

En la prèvia del Chelsea-Barça, Jana Fernàndez recordava en una entrevista a L’Esportiu com havia viscut l’Iniestazo el 2009, quan ella tenia només set anys. Ho va viure al costat del seu pare i d’un amic de la família que es va trencar la cama en un excés d’eufòria en la celebració. Ahir Jana va esclatar d’alegria de nou ara amb el gol de la seva companya Carol. Menys litúrgia, menys èpica, però mateixa estètica i qui sap si també mateix valor final. El gol d’Iniesta, pel context de partit, va passar a l’eternitat. El de Hansen també serà recordat si el Barça acaba tocant la glòria a Eindhoven. El golàs d’Andrés va significar la classificació per a la final de Roma. El de la internacional noruega acosta el Barça a una altra final. El 0-1 a Londres és un resultat valuosíssim.

El Chelsea acumulava quatre porteries a zero en aquesta Champions. Hansen va necessitar només quatre minuts per superar Berger i deixar la seva empremta a Stamford Bridge. Geyse va combinar amb Carol, la noruega va rebre la pilota enganxada a la línia lateral, va traçar una diagonal de fora cap a dins, va conduir envoltada de rivals i va acabar connectant un xut estratosfèric al pal llarg des de la frontal de l’àrea amb la cama esquerra. Golàs en majúscules i el seu primer gol en aquesta edició de la Champions. La lesió en la fase de grups al camp del Rosengard la va tenir uns quatre mesos fora dels terrenys de joc i li ha impedit tenir més protagonisme. Va assistir Rölfo i Patri Guijarro en dos dels cinc gols del Barça contra el Roma en la tornada dels quarts de final (5-1), però el seu gran dia va ser ahir. El seu gol fa somiar el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)