Barça

Lucy Bronze: res greu

Un ensurt. La lateral anglesa, canviada en el minut 66, no té cap lesió important al genoll dret

La internacional anglesa Lucy Bronze no té cap lesió de gravetat. La lateral blaugrana va disparar totes les alarmes a Stamford Bridge quan va demanar el canvi en el minut 66. Bronze va retirar-se del camp coixejant, amb un dolor visible al genoll dret i va seguir la resta del partit a la banqueta amb gel a la zona afectada. Segons ha pogut saber L’Esportiu, la britànica no té cap lesió greu; només molèsties. No hi va haver comunicat mèdic ahir abans del vol de tornada cap a Barcelona ni tampoc n’hi haurà en el dia d’avui. Tot ha quedat en un ensurt.

Bronze va ser substituïda per Marta Torrejón, que va estar a prop del 0-2, però la seva rematada de cap en la sortida d’un córner va topar amb la fusta (81’). Hauria estat el seu segon gol en aquesta Champions perquè ja va marcar en el 6-0 al Rosengard. Bronze i Torrejón van anul·lar Lauren James en la segona meitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)