Barça

El protagonista

Ferran Torres

Un gol necessari

La realitat és que a Ferran Torres li està costant encaixar al Barça. El valencià va aterrar en el mercat d’hivern del curs passat i va tenir un inici prometedor. En un moment molt difícil li va tocar estirar el carro, ho va fer amb prou empenta i determinació, va marcar gols, va fer assistències i va ser transcendent, però va acabar apagat. I no s’ha encès. Aquesta temporada el seu rendiment està lluny de les expectatives, també del que es va pagar per ell al Manchester City, i no és pas, ni de bon tros, titular indiscutible.

Ahir, però, Xavi Hernández li va donar l’alternativa en l’onze. Malgrat tot, al jugador li pesa tot plegat i se li nota jugant. No està alliberat i en els primers compassos va protagonitzar alguna pèrdua que li va costar xiulets de l’estadi, però es va revelar. I de la millor manera: marcant el gol de la victòria. El partit s’encaminava cap al descans quan va rebre una pilota a la frontal i amb un xut subtil al pal llarg va batre Oblak. Un gol necessari. “No sé quant el necessitava. No ho puc calcular, però era molt important per a ell”, va dir Xavi. “S’ho mereix. Estic especialment content per ell. Treballa, no abaixa la guàrdia... Nosaltres tenim molta confiança en ell. És un jugador que entén molt bé el nostre model de joc”, va continuar, abans d’avaluar el matx d’un futbolista que ahir va fer “de migcampista, interior però picant a l’espai”. “Havia d’entendre que quan saltés De Paul, havia de buscra l’esquena o picar espais si sortia Savic”, va afirmar. “Gol a part, ha fet un treball important. Avui se’l valorarà més que la setmana passada, però el seu treball, per a l’entrenador, és molt important”, va explicar.

Ferran suma 7 gols (4 a la lliga i 3 a la Champions League) en 37 partits i 16 titularitats. “L’Atlético és un dels equips més en forma”, va assegurar el dorsal 11, donant importància al triomf. “Veníem d’uns partits que potser ens faltava aquest últim pas per al gol, per assolir els tres punts, i avui ha estat un dia per certificar que estem bé i que estem il·lusionats per guanyar la lliga”, va dir l’atacant després del matx. “Només pensem en el xoc de dimecres [Rayo], que serà molt fotut, i s’ha de pensar partit a partit, perquè el futbol pot donar voltes”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)