Barça

“Guanyar la lliga no seria l’hòstia, sinó la rehòstia”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El títol de lliga és a tocar, un fet que es nota en l’humor de Xavi. El partit contra l’Atlético va servir per “recuperar la identitat”, i això va provocar un estat d’alegria en el tècnic blaugrana ben notori en la roda de premsa d’ahir, una de les més disteses que es recorden. El de Terrassa va deixar anar una sèrie de declaracions que van provocar el riure dels presents, des de dir: “Em fa gràcia que em diguin jardiner, i és millor jardiner que no pas una altra cosa”; va fer broma amb la seva assistència al sopar entre Messi, Busquets i Alba deixant anar un “jo hi vaig anar a les postres”, passant per destacar que “guanyar la lliga no seria l’hòstia, sinó la rehòstia”.

Xavi va recuperar la seriositat per parlar del Rayo, “el rival més intens i pesat de la categoria perquè no et deixa progressar, no dona pilotes per perdudes i és incòmode”. A més, Vallecas “és un camp més petit del que és normal”, cosa que incomoda, i molt, els blaugrana per fer el seu joc. Igualment, l’equip sortirà a guanyar per, com a mínim, mantenir la distància d’onze punts amb el perseguidor: “Aquest marge demostra que hem fet les coses de manera excel·lent”, va indicar com a resposta a les paraules d’Ancelotti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)