Barça

Definits tots els detalls del trasllat a Montjuïc

Mobilitat. Se suspèn la condició d’abonat de l’Spotify Camp Nou i tots els socis podran adquirir un passi de temporada entre els 723 i els 1.738 euros

El trasllat a Montjuïc per a la temporada vinent i l’inici de la 2024/25 ja va agafant forma. Després que dilluns s’anunciés el tancament del finançament de l’Espai Barça, amb un total de vint inversors i per un valor de 1.450 milions d’euros, ahir va ser el moment de donar a conèixer tots els detalls dels abonaments per al curs que ve i el pla de mobilitat. Amb aquest trasllat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, l’aforament quedarà reduït pràcticament a la meitat, amb 49.472 localitats comercialitzables, 27.385 de les quals seran per als abonats actuals que mostrin interès a continuar anant a Montjuïc. “És un punt i a part en la situació dels abonats al Camp Nou, amb una suspensió de la condició d’abonat a l’Spotify Camp Nou. Tots els socis tindran igualtat absoluta i es comença des de zero”, va assegurar la vicepresidenta institucional, Elena Fort, en la roda de premsa que va fer ahir a la sala Ricard Maxenchs de l’Spotify Camp Nou acompanyada del director de l’àrea de sostenibilitat del club, Jordi Portabella. Tot i això, tots els abonats actuals tindran preferència per adquirir un passi de temporada per a una zona de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Els que hagin anat al 85% dels partits d’aquest curs tindran 48 hores d’exclusivitat per elegir zona. Com va passar durant la pandèmia, per anar a cada partit tots els abonats hauran de sol·licitar prèviament, uns sis dies abans, la seva inscripció al partit al qual desitgin assistir. En cas contrari, el club disposarà del seu seient sense compensació econòmica. Queda anul·lat el servei de seient lliure, i tampoc hi haurà entrades i passaports infantils, ni passis per a penyes. El dia 2 de maig s’obrirà el procés perquè els socis comuniquin al club si tenen intenció d’aconseguir un abonament a l’Estadi Olímpic.

Els preus

Els preus per un passi de temporada van dels 723 euros (el Gol Nord i el Gol Sud) als 1.738 euros (tribuna). Els córners tenen un preu de 905 euros i el lateral, de 1.002 euros. Hi haurà 600 places reservades per a la grada d’animació a la zona inferior del Gol Nord a un preu de 325 euros. A la zona superior hi haurà l’afició rival. En aquesta línia, Fort va explicar que el Barça està parlant amb la UEFA per reduir el 5% de l’aforament al qual té dret el club visitant. Els diners acumulats pel seient lliure corresponent a la temporada 2022/23 es descomptaran de l’abonament de la 2024/25 quan es torni al Camp Nou.

Jordi Portabella va ser l’encarregat d’explicar el pla de mobilitat. La intenció del club és que la gent “surti amb més temps de casa” els dies de partit i que, majoritàriament, utilitzi transport públic. Hi haurà busos llançadora que seran gratuïts i que tindran capacitat per a 80 persones. A més, queda anul·lat l’abonament del pàrquing, ja que les places seran molt limitades.

LES XIFRES

49.472
és l’aforament
de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, menys de la meitat del que té Spotify Camp Nou.

LES REACCIONS

55
milions d’euros
deixarà d’ingressar el Barça. La previsió inicial era de 93 milions.
Recomanem sortir abans de casa, que sigui una experiència més enllà dels 90 minuts
Jordi Portabella
director àrea de sostenibilitat
Tots els socis comencen des de zero. No existeixen drets adquirits prèviament
Elena Fort
vicepresidenta institucional
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)