Barça

El Barça tancarà el seu canal de televisió oficial el 30 de juny

Decisió dràstica. El club prescindeix de Barça TV per ajustar-se al ‘fair play’ financer

Barça TV desapareixerà el 30 de juny. La raó principal del tancament, una mesura dràstica que posa fi a una etapa de 26 anys, ha estat l’ajustament al fair play financer i ajustar els números en un context econòmic molt delicat. El canal comportava un pressupost anual de set milions. Aquest fet representa que 120 professionals, entre treballadors i col·laboradors, quedaran sense feina. Durant aquesta temporada, els treballadors de Barça TV han fet vaga i diverses mesures de protesta per defensar una millora de les condicions laborals.

Barça TV va néixer el 1996 (amb Canal Barça com a primera denominació) a partir d’un acord amb Telefónica. El 2011, i després d’un període de set anys amb gestió directa per part del club, es va integrar a Mediapro, fins que Telefónica en va recuperar la gestió, a través de la filial TBSC Barcelona Producciones SLU. El club ha decidit no renovar l’acord amb Telefónica, que vencia el 30 de juny, i tancar el canal.

Per internet

Barça TV es podia veure en obert per TDT. Ara, sense el canal oficial, el club té l’alternativa d’explorar i potenciar les emissions per internet amb els recursos audiovisuals de Barça Studios, que és propietat del club i que, de moment, té una estructura de professionals molt més reduïda que la del canal de televisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)