Barça

Hansen val una final

L’heroïna de les semifinals. La noruega va marcar a Stamford Bridge i ho va tornar a fer a l’Spotify Camp Nou; dos gols que valen el seu pes en or

Determinant a Stamford Bridge i decisiva al Camp Nou. El Barça jugarà la gran final de la Champions d’Eindhoven gràcies a la inspiració de Caroline Graham Hansen. Ella ha estat l’heroïna de l’eliminatòria contra el Chelsea. Dos gols que valen una final. A Londres va signar una obra d’art i va silenciar Stamford Bridge, i ahir va catapultar el Barça cap a la final amb un altre gol clau. Aitana va conduir després que Mariona descarregués al primer toc, la de Sant Pere de Ribes tenia Paralluelo a l’esquerra i Hansen a la dreta, va triar assistir la noruega i la dorsal 10 va acabar col·locant la pilota per baix davant de Berger (63’). Li havien anul·lat un gol per fora de joc en el primer acte i en el segon no va fallar.

Hansen és la gran oblidada any rere any en les gales de premis, però Giráldez no la canvia per ningú: “Carol està en l’esglaó més alt. La veig entrenar cada dia i sé quin és el seu nivell. Estic content per ella, perquè ha estat un any difícil per a ella amb la lesió i ha arribat en un moment òptim al moment decisiu de la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)