Barça

Jonatan Giráldez

Tècnic del Barça

“Estic molt content, som mereixedors de jugar la final”

Jonatan Giráldez anirà a veure dilluns en directe a l’Emirates Stadium de Londres l’altra semifinal, entre el Wolfsburg i l’Arsenal, amb el confort i la serenor de saber que el Barça té cadira reservada en la cita del 3 de juny a Eindhoven. El tècnic blaugrana es va mostrar ahir després del partit plenament satisfet per l’accés a la tercera final de la Champions seguida i la quarta en els últims cinc anys: “Estic molt content per totes les jugadores, per tot l’staff, per totes les persones que treballen en el club i per tota l’afició. Hem aconseguit el que volíem. Jugarem una altra final de la Champions. Ara tenim un mes per preparar bé el partit. Avui és un dia per celebrar aquesta classificació.”

L’entrenador també va explicar la gestió del cas Alèxia: “Havia parlat amb ella abans del partit. Li havia anticipat possibles escenaris. Havia advertit en la prèvia que no volia assumir riscos amb ella i he decidit que no era el dia indicat. La veurem en el pròxim partit.” Sobre l’estat d’Aitana, tothom tranquil: “Aitana tenia rampes. No podia oferir el cent per cent de rendiment i per això l’he canviada. Keira ha estat amb diarrea a la nit, Frido tenia molèsties al genoll, hem tingut la baixa de Lucy, però hem competit i bé i som mereixedors de la classificació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)