Barça

L’ullet dret de l’entrenador ja és a punt

Dembélé. El francès torna a la convocatòria després d’estar tres mesos de baixa per una lesió a la cuixa esquerra que es va fer a Montilivi

Potser la lliga no se li està fent llarga, a Xavi, però de ben segur que els 90 dies d’absència d’un dels seus jugadors preferits li han semblat una eternitat. Ousmane Dembélé es va lesionar a la mitja hora de joc del partit contra el Girona a Montilivi, el 28 de gener passat, i la previsió inicial d’un mes de baixa al final s’ha convertit en tot un trimestre, i és que, com va explicar ahir el tècnic blaugrana, “la lesió era en una zona de xut més difícil de cicatritzar”. “L’hem trobat a faltar”, va declarar Xavi, ja que “és el més diferencial en l’un contra un i n’hi ha pocs al món que estiguin en aquest nivell. Podeu fer una enquesta als laterals de la lliga vejam qui prefereixen marcar, si Dembélé o qualsevol altre. Té una velocitat tremenda”, va lloar-lo.

Les dotze setmanes en què el mosquito no ha estat present han coincidit, a més, amb la crisi golejadora de Lewandowski, i és clar, el conjunt culer se n’ha ressentit. Les estadístiques diuen que l’extrem només ha assistit dues vegades el polonès en la lliga, però el perill que és capaç de crear per la banda dreta incideix en la llibertat de moviments de què disposa el davanter centre, qui des de febrer només suma 5 gols i dues passades finals. Raphinha, que presenta els mateixos números però amb una diana menys, reviurà la competència ferotge i podria ser el gran damnificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)