Barça

Alèxia: cinc assajos i una final

Pla definit. La capitana reapareixerà demà al Johan contra l’Sporting de Huelva i anirà acumulant càrrega de minuts de manera progressiva contra la Real, el Sevilla, l’Athletic i el Madrid CFF, amb la gran cita d’Eindhoven al cap

Alèxia Putellas té un mes per preparar-se per a la gran final d’Eindhoven. La seva temporada 2022/23 queda concentrada en cinc assajos i una final. El seu pla de preparació per arribar amb ritme competitiu el dia 3 de juny al PSV Stadion comença demà al Johan. Després de viatjar a Londres fa una setmana, aleshores encara sense l’alta mèdica, i d’entrar ja en la convocatòria del Barça-Chelsea de dijous a l’Spotify Camp Nou, Alèxia reapareixerà demà (16 h) en la lliga contra l’Sporting de Huelva. Ho va confirmar Jonatan Giráldez en la roda de premsa posterior al partit contra el Chelsea. S’espera que la capitana sigui mantejada per les seves companyes com ho va ser Jana Fernández en el seu retorn contra el Vila-real el mes de març. Hi haurà ovació del públic present al Johan quan Alèxia entri al camp. Serà en la segona meitat. Està tot parlat amb Giráldez. El retorn serà progressiu. Si no es va forçar la màquina en un partit de la transcendència del dia del Chelsea, encara tindria menys sentit fer-ho ara, en aquests cinc partits de lliga que falten per acabar el campionat. El Barça té el títol a la butxaca. Serà campió demà si guanya contra l’Sporting de Huelva amb independència del que faci un Real Madrid que ha aconseguit ajornar el títol del Barça dues jornades. Alèxia tornarà per celebrar una lliga.

Els quatre següents partits fins a la final d’Eindhoven seran contra la Real Sociedad, el Sevilla, l’Athletic i el Madrid CFF. La idea de Giráldez és augmentar la càrrega de minuts i que abans de la final de la Champions ja hagi estat titular almenys en un o dos partits. En aquest últim tram de lliga Giráldez aprofitarà per dosificar la vella guàrdia i protegir les jugadores que acumulen més minuts. Hi haurà rotacions. Però Alèxia necessita el contrari: ella necessita minuts. El pla està traçat.

Esgotades les 3.400 entrades destinades al Barça

O.T.

Les 3.400 entrades que la UEFA havia posat a disposició dels socis del Barça s’han esgotat en menys de 12 hores. El termini acabava el 12 de maig. El PSV Stadion té capacitat per a 35.000 espectadors, però només s’ha posat a disposició del club 3.400 entrades. El dia 15 s’obrirà el termini per al públic general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)