Barça

“Calia una reacció i ha estat una nit rodona”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça venia d’ensopegar i va sumar un triomf important. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, va valorar el canvi de xip de l’equip. “Calia una reacció i ha estat bona. La clau era jugar fàcil. S’ha millorat molt en aquest sentit. No es podia fer pitjor que el dia del Rayo. Els primers 25 minuts han estat molt positius. Amb l’expulsió se’ns posa de cara. Ha estat una nit rodona”, va dir el terrassenc.

Xavi va reconèixer que la victòria “és un pas de gegant per guanyar la lliga”. “Estem molt a prop. La gent veu que l’equip està fent un esforç espectacular per aconseguir l’objectiu. Veig l’afició amb il·lusió i ganes d’aconseguir el títol, que seria un gran èxit. És un pas important i dimarts tornem a jugar a casa. Tinc bones sensacions de cara a aconseguir el títol”, va explicar.

Finalment, l’entrenador del Barça va desfer-se en elogis cap a Lamine Yamal, que va debutar amb 15 anys. “Ha demostrat el que és. Té aquest talent innat que costa trobar. Li he dit que intentés coses, que eren pocs minuts i que agafés confiança. És un futbolista amb molt potencial i que pot marcar una època”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)