Barça

Lewandowski torna a fer por als rivals

Més fi. El polonès encadena dues jornades marcant, cosa que no passava des de l’octubre, i està recuperant la seva millor versió

Un dels problemes que ha tingut el Barça des de l’aturada del mundial, més enllà de les lesions d’homes importantíssims, ha estat la baixada de rendiment que havia protagonitzat Robert Lewandowski. Afectat pel mundial i per la sanció de quatre partits que va condicionar molt la seva posada a punt després del mundial, el davanter polonès havia deixat de ser el davanter temible que era a l’inici de temporada. Les xifres no enganyen, i el 9 del Barça va marcar 13 gols en les 12 primeres jornades de lliga i semblava que havia d’acabar la temporada amb unes xifres d’escàndol. Des de llavors, però, el polonès només ha pogut marcar sis dianes en els següents setze partits que ha disputat en la competició estatal, per arribar als 19 que suma actualment en els 28 partits que ha disputat en la lliga.

Ara, un cop també han tornat homes importants al centre del camp com per exemple Pedri i De Jong, Lewandowski torna a fer por als rivals. En la derrota al camp del Rayo (2-1) i sobretot en la golejada contra el Betis (4-0) el polonès ha tornat a mostrar detalls de la seva millor versió i ho ha corroborat amb un gol en cada partit, marcant en dues jornades consecutives, cosa que no feia des del mes d’octubre. “No han estat només els gols. També s’associa bé i està més dinàmic. En els dos últims partits ha estat molt bé i el curs és brillant. Hi ha moments en què no estàs amb tanta confiança com a jugador, però ha fet un pas endavant”, deia Xavi ahir en la prèvia del partit contra l’Osasuna, en què Lewandowski confia mantenir la ratxa de cara a porteria per continuar liderant la classificació del pitxitxi de la lliga, on se li ha acostat Benzema, que ja suma 17 dianes.

LA VALORACIÓ

No han estat només els gols. També s’associa bé i està més dinàmic. En els dos últims partits ha estat molt bé i el curs és brillant
Hi ha moments en què no estàs amb tanta confiança com a jugador, però ha fet un pas endavant
Xavi Hernández
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)