Barça

El campió no dona treva

Lliga F. Giráldez va fer jugar les titulars per no perdre ritme per a la final de Champions. Putellas va liderar l’equip durant mitja hora

R. Sociedad 2 Barça 5

R. SOCIEDAD:Adriana; Le Guilly (Allegra, 69’), Etxezarreta (Tejada, 46’), Vanegas, Bernabé (Izarne, 46’); Arnaiz (Gemma Gili, 46’), Franssi, Andreia; Amaiur, Eizagirre i Jensen (Mirari, 69’).BARÇA:Paños; Marta, Paredes (Corrales, 76’), Mapi León, Rábano (Martina, 76’); Walsh (Alèxia, 64’), Aitana, Patri; Hansen, Mariona (Vicky López, 64’) i Oshoala (Bruna, 71’).GOLS:0-1 (21’) Patri. 0-2 (25’) Oshoala. 0-3 (29’) Aitana. 0-4 (32’) Hansen. 1-4 (38’) Jensen. 1-5 (58’) Hansen. 2-5 (64’) Patri (p.p.).ÀRBITRE:Díaz García (comitè canari).T.G.:a Mariona, del Barça.T.V.:cap.PÚBLIC:2.500 aficionats a l’estadi Zubieta.

Tot i la tranquil·litat de tenir els deures fets en la lliga, Giráldez no va moure l’onze de gala per mantenir el màxim rendiment de cara a Eindhoven. El Barça va fer-se amo i senyor del partit a partir del minut 20 amb el domini del joc i la possessió de la pilota, i va protagonitzar un monòleg d’accions ofensives. Amb un marcador resolt, Alèxia Putellas va entrar en joc i va rebre una ovació del públic. Deu mesos després es va poder tornar a veure un mig del camp amb la millor jugadora del món, Aitana i Patri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)