Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“A nosaltres també ens hi va la vida, igual que a l’Espanyol”

Sorprenentment més seriós que en les últimes setmanes, ahir Xavi Hernández va comparèixer en una roda de premsa que podria haver estat l’última abans de proclamar-se campió de lliga per primera vegada com a entrenador del Barça. Hi ha possibilitats que els blaugrana ja siguin guanyadors abans de començar el partit contra l’Espanyol, un fet que deixaria en mans de l’equip blanc-i-blau la decisió de rebre els culers a peu de gespa de l’RCDE Stadium fent el passadís, un gest “de respecte, d’esportivitat i de fins i tot admiració” que Xavi, va assegurar, “sempre faria”.

Si, per altra banda, el títol passa a dependre dels punts que hagi de sumar el Barça, el tècnic sap que ningú li posarà les coses fàcils: “Esperem un Espanyol molt agressiu. Imagino que serà un enfrontament calent, un derbi sempre ho és, per tant hi haurà molta intensitat i tensió, que hem de controlar”. I és que els periquitos s’estan jugant la permanència a primera, tot i que als blaugrana “també ens hi va la vida, com a mínim igual que a l’Espanyol”, segons el de Terrassa, perquè “és la primera oportunitat que tenim per guanyar la lliga, un trofeu molt important per al club i estem emocionalment preparats al 200%”.

Poder celebrar el títol de lliga a Cornellà “segurament és un plus per als culers”, però Xavi només pensa a guanyar-la com més aviat millor i va assegurar que li fa “molta il·lusió guanyar-la demà”, tot i que va remarcar que el FC Barcelona no guanyaria la lliga contra l’Espanyol, “sinó contra tots els rivals”. “Hem fet les coses molt bé i seria rubricar-ho”, hi va afegir. Un dels jugadors a qui ben segur també el motiva molt ser campió del campionat estatal és Sergio Busquets, ja que suposarà el seu últim trofeu amb la samarreta blaugrana. Xavi va dedicar-li aquestes paraules: “Ha estat el jugador més intel·ligent amb qui he jugat. Ha estat una meravella jugar amb ell i tenir-lo ara de capità. Ha estat un 10 en tot”.

LA PRÈVIA DE XAVI HERNÁNDEZ

Em fa molta il·lusió guanyar la lliga demà. És la primera oportunitat que tenim i estem emocionalment preparats al 200%
Esperem un Espanyol molt agressiu. Serà un partit calent, un derbi sempre ho és; per tant, hi haurà molta intensitat i tensió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)