Barça

El Barça Atlètic vol rematar-ho

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió A. Els blaugrana, sense Arnau Tenas, visiten el Madrid B amb l’avantatge del 4-2 de l’anada

Després de guanyar 4-2 la setmana passada al Johan Cruyff amb una exhibició de Luismi Cruz, el Barça Atlètic afronta aquest vespre el partit de tornada de la semifinal del play-off d’ascens a 2a divisió A a l’estadi Alfredo di Stéfano, en un partit contra el Madrid B que, com és lògic, agafa més repercussió que la simple lluita per l’ascens a la categoria de plata. El clàssic de filials, a més, arriba marcat per la polèmica, ja que el Barça Atlètic no podrà comptar amb el seu capità i porter titular Arnau Tenas, ja que està convocat amb la selecció espanyola sub-21 per preparar l’europeu d’aquest estiu i no ha estat autoritzat per la federació i el seleccionador Santi Denia per incorporar-se més tard a la selecció.

Sigui com sigui, el Barça B té clar que ha de fer valer l’avantatge de l’anada per intentar superar l’eliminatòria i plantar-se a la final del play-off d’ascens a 2a divisió A, on ja l’espera l’Eldenc, el segon classificat de la lliga al grup dels blaugrana, que ahir va eliminar el Celta B. “Guanyar de dos gols sempre és un marcador perillós, per tant no canviarem la nostra manera de fer. Anirem a guanyar el partit sent ofensius”, va destacar el tècnic Rafa Márquez ahir en la prèvia del partit. Els blaugrana, a més, tenen el desavantatge que en cas de perdre de dos gols al final de la pròrroga quedarien eliminats per haver acabat la lliga en pitjor posició que el filial blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)