Barça

Laporta reivindica la bona feina feta

Senat blaugrana. El president fa balanç de la situació actual amb els socis més antics del club

Discurs de 23 minuts i, com és habitual en ell, sense mirar cap paper. Joan Laporta va comparèixer ahir a la tarda davant de 112 socis de més antiguitat del FC Barcelona d’entre els 1.000 que hi havia convocats per a la reunió anual ordinària del senat del club, per passar revista a la temporada tant en l’aspecte esportiu com en l’institucional.

Acotxat per la cúpula directiva, Laporta va tornar a insistir en la innocència de l’entitat blaugrana en el cas Negreira, opinant que “és una gegantesca campanya de desprestigi”, i va reafirmar-se en la mateixa idea que va defensar l’abril passat, també a l’Auditori 1899 del Camp Nou durant la roda de premsa sobre el cas: “El Barça mai ha realitzat cap acció de pagar una competició per aconseguir un avantatge esportiu, i el fet que hagi mantingut relacions d’assessorament tècnic arbitral amb persones que tenien experiència en el món del futbol no constitueix cap tipus d’actuació il·lícita.” “El primer interessat que s’investigui fins al final és el Barça”, va assegurar, i continua convençut que tota aquesta polseguera “no ha estat per casualitat, sinó a conseqüència de situacions, per exemple, com que el Barça començava a veure el final del túnel”.

Un altre tema polèmic que va tocar va ser l’Espai Barça, i va presumir manifestant que l’actual junta directiva “ha redefinit el projecte, ha engegat les obres i ha tancat el finançament que ho farà possible”, sense deixar de complir amb unes premisses que considerava bàsiques, com ara “no costar diners als socis, no posar en risc la gestió esportiva del club, no hipotecar el patrimoni i enfortint el model de governança en què gairebé 150.000 socis són propietaris de l’entitat culer”. “Per molts obstacles que alguns hagin volgut posar, el Barça sempre surt reforçat”, va expressar Laporta, i va assegurar que l’Espai Barça “és el millor llegat que podem deixar a les noves generacions”. Això sí, va reconèixer que haver d’anar a jugar a Montjuïc és un inconvenient, però el club ho intenta compensar “amb un reajustament de preus i un acord de mobilitat amb l’Ajuntament perquè hi hagi les millors condicions possibles”.

En la part purament esportiva, el president blaugrana considera que “l’actual temporada ha estat bona perquè s’ha aconseguit l’objectiu prioritari, que era guanyar la lliga”, però assegura: “En volem més”, per això va anunciar que des de fa setmanes “s’està treballant per reforçar el primer equip de futbol i millorar-lo de tal manera que pugui aspirar a tot i tenir la capacitat de competir en totes les competicions en què participa”. “Anem pel bon camí”, va sentenciar.

LES REACCIONS

L’explosió del cas Negreira no ha estat per casualitat, sinó una conseqüència que el Barça començava a veure el final del túnel
Per molts obstacles que alguns hagin volgut posar, el Barça sempre ha sortit reforçat
Joan Laporta
president del fc barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)