Barça

L’aposta pel ‘Tigrinho’

Perfil. El punta brasiler de 18 anys destaca per la seva potència i capacitat golejadora

El Barça no està avesat en els últims temps a apostes com la que farà amb Vitor Roque (Timóteo, Brasil, 2005), per qui ultima amb el Club Athletico Paranaense un acord per 35 milions d’euros més 10 en variables. I és que el davanter brasiler de 18 anys promet, però encara no és una realitat. En el club blaugrana són conscients que necessiten un davanter de primeríssim nivell que un dia pugui agafar el relleu de Robert Lewandowski, que té 34 anys, i pensen que Roque pot convertir-se en aquesta figura. El mercat europeu tampoc ofereix gaires alternatives, ja que els ariets que podrien funcionar en el conjunt culer són inaccessibles o tenen un preu prohibitiu, i, avalat per Deco, el Tigrinho, com se’l coneix al Brasil, ha estat l’escollit.

Roque és un davanter de 172 centímetres d’alçada, dretà i amb capacitat per jugar a l’espai i també associar-se. Destaca, sobretot, per la seva potència en cursa i també pel seu gol. En la lliga brasilera, aquesta temporada acumula 4 dianes en 10 participacions, 7 de les quals com a titular amb l’Athletico Paranaense, club en el qual va aterrar l’any passat procedent del Cruzeiro, que va rebre a canvi 5 milions d’euros per un jugador aleshores de 17 anys. En la copa Libertadores n’ha fet un, en 5 enfrontaments, mentre que en l’edició del curs passat, en què l’Athletico Paranaense va ser finalista (va perdre amb el Flamengo), en va fer 2 en 7. En l’esmentat torneig continental va ser una de les sensacions, encara que la seva actuació més impactant va protagonitzar-la en el Sud-americà de principis d’any, en què amb 6 gols va guiar al Brasil cap al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)