Barça

Gavi, inscrit i ‘sempre Barça’

El Barça formalitza per segona vegada i de forma definitiva la inscripció del contracte de Gavi a LaLiga i el jugador recupera el dorsal 6

La bona notícia arriba just l’endemà del trist episodi viscut al Wizink Center

Cas tancat. Ara sí. El dorsal 6 torna al seu propietari. El Barça ha pogut inscriure, per fi, Pablo Martín Páez Gavira a LaLiga, amb l’estatus que mereix des de fa mesos, com a futbolista de ple dret del primer equip del FC Barcelona, ara ja a tots els efectes. S’acaba el serial Gavi. El club ha formalitzat de nou una inscripció invalidada al seu dia per LaLiga i la temporada que ve el de Los Palacios podrà lluir el seu nou dorsal. Queda enterrat definitivament el dorsal 30 i queda enrere també el seu antic contracte com a futbolista de les categories inferiors. Llarga vida a Gavi. Blaugrana fins al 2026. Somriu el jugador, respira tranquil el club i aplaudeixen els culers.

El Barça ha pogut arreglar finalment la situació anòmala que vivia Gavi des del mercat d’hivern. Ho ha fet dues setmanes després que Javier Tebas i la patronal donessin el vistiplau al pla de viabilitat presentat per Joan Laporta i després també que la secció 15 de l’Audiència de Barcelona estimés el recurs d’apel·lació presentat al seu dia pel Barça contra una decisió judicial que confirmava l’anul·lació de la mesura cautelar que obligava LaLiga a inscriure Gavi com a jugador del primer equip. Una interlocutòria del jutjat mercantil número 10 de Barcelona amb data del 21 de març del 2023 va desestimar el recurs que el club havia presentat contra l’anul·lació d’aquella mesura cautelar. El mateix jutjat havia permès inscriure Gavi de forma cautelar contra la decisió de LaLiga que havia denegat el salt de Gavi amb fitxa i contracte del primer equip al·legant que el club tenia sobrepassat el límit salarial. El jutjat va denegar posteriorment la inscripció cautelar perquè deia que el club havia presentat el recurs fora de termini, però ara tot això ja és paper mullat. La temporada que ve Gavi podrà lluir el dorsal 6 que aquest any només va poder lluir els mesos de febrer i març.

Amb la formalització d’aquest pas, el nou contracte de Gavi ja consta formalment a LaLiga, amb vigència fins al 2026 i amb una clàusula de 1.000 milions d’euros.

Gran notícia per a Gavi després d’haver guanyat diumenge la Nations League contra Croàcia –el seu primer títol amb la selecció– i després també del lamentable episodi que va haver de viure en la celebració del títol al Wizink Center, on uns energúmens van cridar-li “Puta Barça!” quan el jugador va agafar el micròfon per celebrar l’èxit amb l’afició.

Resolt el conflicte amb Gavi, ara les inscripcions de Ronald Araujo i Alejandro Balde són les següents en la llista en ordre de prioritats.

RECUPERA L’ESTATUS

Gavi torna a ser jugador del primer equip a tots els efectes fins al 2026

CASOS SEGÜENTS

Desbloquejada la situació anòmala amb Gavi, ara les prioritats són Araujo i Balde

El Barça protegeix Gavi dels insults

Els crits de “Puta Barça!” que Gavi va haver d’escoltar dilluns al Wizink Center en la celebració del títol de la Nations League gentilesa d’un grup d’energúmens presents en l’acte constaten que la campanya impulsada des de Madrid des de fa uns mesos per desprestigiar el jugador ha estat comprada per alguns aficionats, i constaten també que Gavi, als seus 18 anys, altera ja el madridisme. Després del lamentable episodi viscut, el Barça ha tancat files entorn del jugador i ahir va publicar una imatge de Gavi a les seves xarxes oficials en què apareixia besant l’escut. El mateix Gavi també va intervenir a les xarxes i va penjar una foto amb el missatge: “Sempre Barça!”

Gavi, en la llista del Golden Boy 2023

Gavi és l’actual guanyador del Golden Boy 2022 i l’andalús repeteix ara candidatura. El de Los Palacios ha estat nominat de nou en la llista dels 100 futbolistes que figuren entre els candidats a guanyar el Golden Boy en l’edició del 2023 com a millor futbolista menor de 21 anys. Gavi està ben situat i es disputarà el guardó amb noms com Jamal Musiala (Bayern de Munic) i Jude Bellingham (Real Madrid). No és l’únic blaugrana que aspira al premi. En aquesta primera llista també hi apareix el lateral Alejandro Balde. Altres jugadors amb passat blaugrana com el neerlandès Xavi Simons (PSV Eindhoven) i el català Arnau Martínez (Girona) també hi figuren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)