Barça

Ter Stegen i Aitana, premis Aldo Rovira 2023

Trofeu Aldo Rovira. L’alemany i la de Sant Pere de Ribes succeeixen en el guardó a Gavi i Alèxia, guanyadors de l’anterior edició

Marc-André ter Stegen i Aitana Bonmatí han estat escollits com els dos guanyadors dels premis Aldo Rovira de la temporada 2022/23. El porter alemany, guanyador del trofeu Zamora aquesta temporada, ha guanyat la lliga i la supercopa amb l’equip masculí, mentre que Aitana ha guanyat la Champions, la lliga i la supercopa amb l’equip femení, a part d’haver estat també escollida com la millor jugadora de l’última edició de la Champions.

Aitana i Ter Stegen agafen el relleu de Gavi i Alèxia, els dos guanyadors de l’anterior edició, que van rebre el guardó el dia 10 de febrer. Ter Stegen ja havia guanyat el premi en el passat, mentre que Aitana s’estrena després que Alèxia el guanyés en les dues anteriors edicions. Aquesta és la tercera vegada que s’entrega el premi en la doble categoria masculina i femenina. Com cada any, el jurat ha estat format per representants dels mitjans de comunicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)