Barça

L’Al Ahli accelera per Kessié i li dobla el seu salari al Barça

Mercat. L’adeu de Franck Kessié podria activar una operació sortida ara mateix paralitzada

El futur de Franck Kessié és cada dia més lluny de Barcelona. El migcampista ivorià és un dels futbolistes que té col·locat el cartell de transferible i l’Al Ahli continua insistint en el seu fitxatge. L’última oferta del club d’Aràbia Saudita convenç el Barça i ara falta que el jugador, de 26 anys i encara amb molts anys de futbol per endavant, accepti apostar per una lliga en expansió però ara com ara considerada una lliga menor. L’Al Ahli ha ofert al Barça 20 milions d’euros. Serien ingressos nets perquè Kessié va arribar fa un any al Barça amb la carta de llibertat procedent del Milan i per tant no hi ha res pendent d’amortització. L’Al Ahli està disposat a doblar el salari que el futbolista cobra actualment al Barça.

Xavi Hernández ha parlat amb el jugador i li ha fet veure que tindria un rol menor al d’aquest any. L’arribada de Gündogan no és una bona notícia per a Kessié.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)