Barça

La fe de Ferran Torres

Motivat. L’atacant, que ve de fer un curs molt decebedor, només pensa a capgirar la situació, tot i que des del club veurien amb bons ulls la seva sortida

Ferran Torres no pensa a marxar del Barça. La realitat és que l’atacant culer, per qui el club va pagar 55 milions al Manchester City el gener del 2022, no ha respost a les expectatives i, de fet, en l’entitat blaugrana veuen amb bons ulls la seva sortida. És l’últim davanter per a Xavi Hernández i els seus números, 7 gols en 45 partits, 18 dels quals com a titular, il·lustren com de decebedora ha estat la temporada que ha protagonitzat. “Soc un jugador molt bo, però per certes circumstàncies encara no ho he pogut demostrar. Tinc moltes ganes de continuar al Barça i de complir nous reptes”, va explicar ahir en el seu campus al seu poble natal Foios (Horta del Nord), on va atendre els mitjans. “L’any passat vaig començar amb el tema del peu, no vaig poder fer pretemporada. Quan vaig fitxar, sí que crec que vam veure un gran Ferran, vaig ajudar l’equip”, va indicar.

El jugador, doncs, continua tenint fe en si mateix. “Mentalment estic fet un toro, ningú no podrà fer res contra mi i això és l’important”, va recalcar. “Aquest estiu he desconnectat molt, he estat molt feliç i afronto la nova temporada amb ganes i molta motivació”, hi va afegir. “No he parlat amb Xavi. Afronto la temporada amb moltes ganes. Quan arribem a la pretemporada ja veurem, però tinc moltes ganes de començar”, va expressar Ferran, que va recórrer a la ironia per referir-se al mercat o a propostes que li han pogut arribar: “Tinc el mòbil en mode avió i no llegeixo missatges. El 10 de juliol obriré el mòbil. Tinc contracte i vull continuar.”

EL PROTAGONISTA

Soc un jugador molt bo, però per certes circumstàncies encara no ho he pogut demostrar
Ferran Torres
JUGADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)