Barça

La via Brozovic, descartada

Mercat. El Barça, sense possibilitats de fitxar el pivot croat, que s’incorporarà a l’Al-Nassr de l’Aràbia Saudita. Oriol Romeu té encara més punts

Martín Zubimendi, Joshua Kimmich i, ara, Marcelo Brozovic. Al Barça se li escapa un altre futbolista per al pivot defensiu que deixa vacant Sergio Busquets que li semblava interessant. Els dos primers a causa del seu alt preu de traspàs; el darrer perquè ja té nou equip, l’Al-Nassr de l’Aràbia Saudita. I és que ahir l’equip saudita va anunciar el fitxatge del migcampista croat de 30 anys, pel qual pagarà uns 18 milions d’euros.

El perfil del jugador balcànic encaixava en el club blaugrana i tot plegat fa que encara se centri més en Oriol Romeu per a aquesta posició. El d’Ulldecona és ara el candidat número 1. La negociació, però, és a les beceroles i no s’entreveu planera. I és que al Girona la posició és meridiana: no vol vendre i remet el Barça a pagar la clàusula, que és de prop de cinc milions. A l’entitat blanc-i-vermella no es plantegen desprendre’s d’un futbolista que és capital en l’esquema de Míchel i no pensen, ara mateix, a negociar.

Pel que fa al club culer, ahir Joan Laporta es va referir en una entrevista a La Vanguardia a l’afer del pivot defensiu. “Xavi entén la situació del club. Li agradaria reforçar el mig del camp, però sap que algunes opcions són inviables i ens equivocaríem. Tallaríem la progressió del planter. Tenim Marc Casadó, Pau Prim, Gerard Hernández o Marc Bernal. Primer s’ha de mirar a casa”, va dir el president. I també va parlar d’Oriol Romeu: “Ha fet un any extraordinari a Girona i va estar al nostre planter. S’està treballant des de la secretaria tècnica en aquest tipus d’opcions; ja ho veurem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)