Barça

“Teníem ambició i hem tret el nostre orgull”

Les reaccions. Ronaldo, autor d’un trio de gols, va ser un dels jugadors que es van mostrar més eufòrics

Juan Antonio Pizzi va ser l’encarregat de culminar la gran remuntada. Però abans, Ronaldo havia fet tres gols decisius per encarrilar una victòria que semblava impossible. “Mai havia viscut una situació com aquesta de remuntar un 0 a 3, però en la segona part hem sabut canviar el partit”, assegurava el davanter brasiler un cop acabat el matx. Ronaldo també va explicar que tot i que la situació s’havia posat molt costa amunt, els jugadors no van deixar de creure-hi. “Quan he marcat el primer gol i estàvem pressionant, ja pensàvem que era possible. Hem augmentat el ritme i pressionàvem encara més perquè crèiem que podíem fer-ho.” “Teníem ambició per guanyar el partit i hem tret el nostre orgull. Tot i que el 2-4 ens ha afectat, hem sabut recuperar-nos ràpidament”, va concloure el futbolista brasiler, molt eufòric després de viure una nit que difícilment oblidarà.

Stòitxkov també va expressar la seva felicitat: “Això és increïble. Aquest públic està amb nosaltres. Hem donat un gran espectacle i hem demostrat clarament que som un gran equip.” El davanter búlgar també va desvelar: “En el descans he dit a Ronaldo: «Has de demostrar que ets el número u i sempre has de marcar gols».” Stòitxkov, però, hi va haver un moment en què no ho veia tan clar. “M’estava escalfant amb Pizzi, anàvem 0 a 3 i comentàvem: ‘D’on traurem les forces per marcar 4 gols?’ Després, amb el 2-3 ho veia ben encarrilat. Però amb el quart gol de l’Atlético ho he tornat a veure molt negre. Finalment, ho hem aconseguit”, va confessar. Sergi Barjuán va explicar la clau de la remuntada. “La gran segona part que hem fet; l’equip ha sortit molt més motivat, amb una altra disposició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)