Barça

Romeu començarà amb el Girona

Primer dia. El Barça i el Girona arrenquen avui la pretemporada amb l’atenció posada en el d’Ulldecona

S’han acabat les vacances per a la plantilla del Barça, que avui tornarà a la feina després d’un mes de descans. Ho farà amb les habituals revisions mèdiques de pretemporada, que es realitzaran al matí, mentre que a la tarda l’equip farà el primer entrenament a les ordres de Xavi Hernández.

Serà la primera sessió d’una setmana intensa amb dos entrenaments tant dimarts com divendres, mentre que l’equip descansarà dijous i diumenge. Serà una primera setmana de preparació a prop de casa abans de començar la gira pels Estats Units, que arrencarà el 19 de juliol, mentre que el primer partit de la pretemporada serà el 22 de juliol contra el Juventus.

Lògicament, hi haurà un nom que rebrà més atenció que la resta en aquests primers dies de pretemporada, que no és cap altre que el de Gündogan. El migcampista alemany serà, juntament amb Íñigo Martínez, una de les dues novetats de la plantilla en aquests primers dies, mentre que Xavi Hernández també tindrà a les seves ordres futbolistes que, ni de bon tros, tenen assegurada la continuïtat a l’equip. De fet, n’hi ha que saben que han de sortir com sigui, com és el cas de Lenglet. Per això la data d’inici de la gira americana sembla clau, i és que Xavi podria decidir no endur-se alguns jugadors perquè resolguin el seu futur com més aviat millor. Un dels que en principi sí que farà la gira amb l’equip per valorar la seva situació és Sergiño Dest, que torna després de la cessió al Milan.

Qui segur que no serà en aquest inici de la pretemporada és el relleu de Sergio Busquets a la plantilla, ja que el Barça continua sense tancar aquesta carpeta. De fet, l’aposta del club és ara mateix la d’Oriol Romeu i el migcampista també arrencarà avui la pretemporada amb el Girona, tot i que els blanc-i-vermells passaran només revisions mèdiques entre avui i demà i no s’entrenaran a La Vinya fins dimecres. Sembla impossible que el migcampista d’Ulldecona no faci els primers entrenaments amb el Girona, perquè, per molt que Xavi vulgui que l’operació es tanqui ràpid, el club no ha mogut fitxa en l’última setmana, centrat en l’operació de Vitor Roque, i el Girona continua sense haver rebut una oferta formal, tot i que es nega a negociar res per sota dels prop de vuit milions d’euros de la clàusula.

LA GIRA

El 19 de juliol els blaugrana agafaran el vol per iniciar la gira pels Estats Units
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)