Barça

Ilkay Gündogan

Nou jugador del Barça

“He passat anys veient jugar el Barça. És un somni fet realitat”

Gündogan. El recent campió d’Europa va enfundar-se ahir l’equipament blaugrana per primer cop i va desprendre alegria, motivació i agraïment durant tot l’acte de presentació

Gundo és el nom de guerra escollit pel primer fitxatge del Barça aquesta temporada. Ilkay Gündogan va ser presentat ahir a la ciutat esportiva Joan Gamper, i així ho va fer saber a Mateu Alemany quan li va preguntar sobre com preferia que l’anomenessin. Amb una samarreta blaugrana sense dorsal perquè no pot ser inscrit en la lliga fins que el club no alliberi massa salarial, el migcampista va posar molt somrient davant de les càmeres totes les vegades que se li va requerir, i és que va manifestar: “Fitxar pel Barça és un somni fet realitat, després d’haver-me passat les últimes dues dècades veient-lo jugar.”

L’alemany d’ascendència turca va revelar que durant la seva trajectòria va estar fins en un parell d’ocasions ben a prop de signar pel conjunt culer, però el primer pas en ferm de l’actual directiva es va produir el juliol de l’any passat, com va explicar el director de futbol del FC Barcelona: “La primera vegada que vam parlar va ser quan vam fitxar Christensen”, tot i que tal com va recordar el president Joan Laporta “Güngodan va ser el primer jugador que va demanar Xavi”.

L’idil·li entre el tècnic terrassenc i el jugador alemany és mutu, perquè tots dos han seguit la carrera de l’altre. Gündogan va assegurar que li va sorprendre “l’honestedat i seguretat” de Xavi quan van parlar. “Té una idea de joc molt clara, similar a la que conec del City, perquè és la mateixa escola, i vaig notar una molt bona connexió no tant pel que em va dir sinó per com ho va dir”, va relatar Gündo. El migcampista també va indicar que està disposat “a jugar on necessiti l’entrenador” perquè es pot “adaptar a diferents posicions”, com feia amb Guardiola, ja sigui “al costat de De Jong o en un rol més ofensiu”.

LES REACCIONS

M’adapto a diferents posicions i puc jugar al costat de De Jong o en un rol més ofensiu
Ilkay Gündogan
JUGADOR DEL FC BARCELONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)