Barça

Agafant sensacions

Gira EUA. El Barça va aterrar ahir a Los Angeles, on ja va fer nit i va entrenar-se. S’estarà allà durant la setmana vinent

El Barça ja és als Estats Units, a Los Angeles (Califòrnia) concretament. Allà passarà els primers dies d’una gira per territori nord-americà que l’ha d’enfrontar amb el Juventus, l’Arsenal, el Real Madrid i el Milan i que finalitzarà el 2 d’agost. L’expedició blaugrana, que va sortir de l’aeroport del Prat dimecres a la tarda, va aterrar també cap a la tarda de LA i va fer nit. L’endemà, l’equip orientat per Xavi Hernández, que disposa de 32 futbolistes, va dur a terme el primer entrenament a Los Angeles Memorial Coliseum, l’estadi dels Jocs Olímpics de 1984 i on s’exercitarà durant aquesta setmana. El primer partit amistós, però, és aviat, ja que la matinada de demà –dia 23 a les 4.30 h en hora catalana– tindrà el primer test de la pretemporada contra el Juventus. El matx es disputarà al Levi’s Stadium, situat a la ciutat de Santa Clara (Califòrnia), que és a 600 quilòmetres d’on estan allotjats i per anar-hi agafaran un vol. Tornaran el mateix dia, a continuar-se entrenant a Los Angeles, i no serà fins al pròxim divendres, després d’enfrontar-se a l’Arsenal –dia 27, 4.30 h, hora catalana– que abandonaran Califòrnia, amb un nou vol, per posar rumb a Dallas. Allà jugaran contra el Real Madrid –dia 29, 23 h, hora catalana– i tancaran la gira desplaçant-se amb el penúltim avió a Las Vegas per veure’s les cares amb el Milan –dia 2, 5 h, hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)