Barça

Oficial: Jordi Alba, a l’Inter de Miami

Feia dies que estava tancat, i fins i tot Jorge Mas, soci de David Becham al club ho havia confirmat, però fins aquesta nit no s’ha fet oficial. Jordi Alba, amb 34 anys, fitxa per l’Inter de Miami després de desvincular-se del Barça i signa un contracte fins al desembre del 2024. Al conjunt de la MLS Alba compartirà equip amb Leo Messi i Sergio Busquets –també s’hi podria sumar Luis Suárez en els propers dies i fins i tot hi podria anr Andrés Iniesta, tot i que són operacions complicades. El lateral de l’Hospitalet de Llobregat tenia altres ofertes econòmicament més importants, però finalment ha decidit retrobar-se amb els seus excompanys a Miami tot i que no tindrà una plaça de jugador franquícia, de manera que de moment tindrà un salari relativament baix fins a final de temporada –la MLS juga amb anys naturals.

Demà, dia de debuts

El debut de Jordi Alba es farà esperar uns dies, però Leo Messi i Sergio Busquets jugaran el seu primer partit la matinada de divendres a dissabte contra el Cruz Azul mexicà. Serà en partit corresponent a la Leagues Cup a partir de les 2 h de la matinada. Fa dies que les entrades estan esgotades i el Tata Martino, tècnic del conjunt de l’estat de Florida, ja va confirmar que tant Leo Messi com Sergio Busquets disposarien de minuts

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)