Barça

Atac de Bartomeu als Mossos d’Esquadra

‘Barçagate’. L’expresident acusa la policia de falsejar fets en l’informe en què l’acusen de desviar diners del club en benefici propi

L’expresident del Barça Josep Maria Bartomeu, que segons l’últim informe dels Mossos d’Esquadra sobre la investigació del Barçagate desviava diners del club per a fins personals, va acusar ahir la policia de falsejar els fets i d’investigar la seva vida personal i professional sense cenyir-se a l’objecte del procediment judicial.

Dimecres passat, SER Catalunya va revelar el citat informe policial, que conclou que Bartomeu va utilitzar un contracte del club amb una empresa externa per fer pagaments que no tenien res a veure amb el Barça. L’empresa és Amalgama Marketing SL, propietat de Miquel Sambola. La investigació detalla que aquesta empresa va signar un contracte amb el Barça a raó de 84.000 euros anuals les temporades 2018/19 i 2019/20 i 233.000 euros extres més en factures per treballs concrets, però que gran part dels diners servien per pagar periodistes i un empresari en nom de Bartomeu. Ahir ell va respondre-hi amb un comunicat: “Una vegada més, sense cap ordre judicial, els Mossos fan afirmacions que no tenen res a veure amb la investigació ordenada per la jutgessa. No és la primera vegada que això passa, i ja en una altra ocasió un informe emès pels Mossos la jutgessa va decidir no incorporar-lo a les actuacions. Tal com hem posat de manifest al jutjat, es tracta del que s’anomena una investigació prospectiva obertament prohibida per l’ordenament jurídic i que consisteix, no a perseguir els suposats delictes ordenats judicialment, sinó a ficar-se en la vida personal i/o professional d’una persona, no respectant l’objecte del procediment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)