Barça

Gündogan: “Xavi i Pep? És la mateixa escola”

Ilkay. L’alemany confessa que Guardiola li ha explicat moltes coses del Barça i creu que això l’ajudarà en l’adaptació al club i al futbol de Xavi

Ilkay Gündogan haurà d’esperar per debutar amb el Barça després que el test contra la Juve quedés suspès. L’alemany confia que la seva adaptació sigui ràpida perquè ha mamat durant els últims anys el futbol de Guardiola i això creu que l’ajudarà ara amb la idea futbolística de Xavi: “És la mateixa escola, és un tipus d’educació semblant. Suposo que els entrenaments seran també molt semblants al que he fet a Manchester durant els últims anys. Al cap i a la fi, el Barça juga un tipus de futbol similar. Estic aquí per adaptar-me tan ràpid com pugui, perquè és quan realment ets capaç de demostrar què ets capaç de fer i les teves actuacions milloren al camp”, va explicar des de Los Angeles en una entrevista als mitjans oficials del club. “Pep sempre parla del Barça, no només amb mi, sinó amb tothom, amb la premsa... amb les millors paraules que es poden utilitzar per descriure aquest lloc. Estima molt el Barça, és el seu equip, ell és d’aquí, és català i està orgullós de tot el que ha fet aquí. Encara veu molt el Barça, potser tots els partits, i estic segur que ho farà ara amb mi estant aquí. Està enamorat d’aquest club”, diu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)