Barça

El Barça-Juventus, suspès per un virus

Gira americana. Una gastroenteritis vírica colpeja la plantilla blaugrana i ajorna el debut de pretemporada

L’estrena del Barça 2023/24, a la nevera. Gira americana sense futbol, almenys de moment. El Barça de Xavi ha hagut d’ajornar aquesta passada matinada el seu debut en la pretemporada per culpa d’un virus estomacal que ha afectat bona part de la plantilla del primer equip. Una gastroenteritis vírica va obligar el club a prendre la determinació de suspendre el primer test de l’estiu contra el Juventus, corresponent a la Soccer Champions Tour, previst per la passada matinada (4.30 h) al Levi’s Stadium de Santa Clara (Califòrnia). El partit difícilment es podrà reprogramar per falta de dates. El club va estudiar inicialment la possibilitat de jugar el partit en les següents vint-i-quatre hores, però l’estat de salut generalitzat de la plantilla no permet aquesta opció. Partit cancel·lat.

La plantilla, de fet, ni tan sols va arribar a agafar el vol cap a San José. Alguns directius sí que havien anat a l’aeroport i van haver de tornar a l’hotel de concentració. Fonts del club han assegurat que es tracta d’un quadre d’origen víric i es descarta per ara la hipòtesi que la gastroenteritis hagi tingut un origen alimentari per algun producte en mal estat. El primer senyal d’alarma el va donar Jules Kounde. El francès ja no es va entrenar dijous en la primera sessió preparatòria al Coliseum Memorial de Los Angeles. El virus s’ha propagat entre els membres del primer equip i ara mateix hi ha entre deu i quinze afectats. Balde, que ja no va entrenar-se divendres, seria un altre dels afectats. Oriol Romeu i Eric Garcia també estarien entre els casos. Per ara, Xavi ha esquivat el virus, però hi ha membres afectats del seu staff.

MOLTS AFECTATS

Kounde, Balde, Eric Garcia i Oriol Romeu estarien entre l’allau d’afectats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)