Barça

Amb tothom ja recuperat

Gira americana. L’equip s’entrena en doble sessió amb tota la plantilla sana després de la gastroenteritis vírica que va afectar molts jugadors

La gastroenteritis vírica que va afectar una part important de la plantilla del Barça i va impedir la celebració de l’amistós que havia de jugar contra el Juventus diumenge a la matinada ja és història. Ahir tots els futbolistes de l’equip que entrena Xavi Hernández van entrenar-se al Memorial Coliseum de Los Angeles en doble sessió –matí i tarda– i la normalitat torna a regnar en l’expedició blaugrana.

El conjunt culer s’exercitarà avui una altra vegada, només a la tarda, en una última sessió abans de l’enfrontament que el portarà dijous a la matinada (dia 27, 4.30 h, hora catalana) al SoFi Stadium de Los Angeles, on se les haurà amb l’Arsenal. Serà, doncs, el primer partit de la pretemporada culer, després del frustrat de la Juve, i el moment perquè els nous fitxatges facin la seva posada en escena amb la samarreta blaugrana. Iñigo Martínez, Ilkay Gündogan i Oriol Romeu són a poques hores de debutar amb el Barça.

El Getafe- Barça es jugarà amb públic

El partit de la primera jornada de lliga que portarà el Barça al feu del Getafe no serà a porta tancada com es preveia. I és que ahir el Tribunal Suprem va anul·lar la sentència per la qual el Coliseum Alfonso Pérez havia quedat clausurat per un partit arran dels incidents durant un matx del curs 2016/17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)